22.10.08

Sangat untung

Saya ada terima jemputan ke rumah terbuka. Saya nak pergi lah! Tak kisahlah, dia orang FELDA ke, FELCRA ke, KADA ke, KETENGAH ke, KEJORA ke, orang kampung ke, orang bangsawan ke, orang marhaen ke. Saya tak pilih 'bulu'.

Setakat ini, menu rumah terbuka rangking tertinggi di hati saya adalah satey. Tak tahulah kalau esok lusa ada lagi menu yang lebih menawan hati selepas ini. Daging rusa panggang misalnya.



.

7 comments:

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

tak habih rayo lagi tok?
..mampuih la hang ni..kemaruk sungguh

alif-mikail said...

rajin mengecat.. hehehehe

Lynn Saleh said...

semalam opis aku buat opis terbuka ada sate baaaaaaaaaaaaaaaanyak. apasal aku jemput ko datang ko tak datang???

tasikmerah said...

aku pun nk buat open house la....



menu utama... biskut kepala lutut.. amacam?



ko nk dtg tak umah aku?


ha ha.

Pecah Kepala said...

satey jugak tok pilih.
awat hari biasa tak makan satey ka?

Al-BIMA SAKTI said...

salam,
orang jemput, apa salahnya kita datang...

paiseh said...

statement last tu aku terbaca.. 'daging punggung rusa...'
hahahaha..!!